mtapas

Vår historie

MTapas - Catering og selskapslokaler

Vår historie

Siden 1998

"There is no sincerer love than the love of food"

- George Bernard Shaw

Vårt hovedmål er å etterstrebe god kvalitet på våre råvarer og jakten på den ultimate smaken. Vi har derfor valgt våre produsenter/leverandører som har lagt ned kjærlighet, stolthet og omtanke i sine produkter og råvarer. Hos oss er det ingen masseproduksjon, og alt lages fra bunnen av med nøye utvalgt kortreiste råvarer og masse kjærlighet. Med over 20 års erfaring leverer vi mat av høy kvalitet til alle anledninger - hvor dine ønsker er vår utfordring.

Mat er spennende, mat er kultur, mat er livsnødvendig, mat er nytelse, mat er KJÆRLIGHET! Prøv oss, du vil ikke angre!

Chef Marianne

Vår tilnærming

ALLTID FERSKE RÅVARER

Her hos Mtapas setter vi vår stolthet i maten vi lager, og overlater ingenting til tilfeldighetene. Alt fra pølser, pasta, skinke og chorizo til focaccia, landbrød og rundstykker er ferskvare. Vi foredler fantastiske råvarer fra leverandører som Strøm Larsen, Eventyrsmak og Erdahl til de nydeligste rettene. Alt levert på døren hos deg til bursdager, høytider, konfirmasjoner - eller bare rett og slett litt godt porsjonert sabla god overtidsmat.

MTapas - Catering og selskapslokaler
MTapas - Catering og selskapslokaler

Nylaget - trygt levert

rett hjem til deg

Våre spesiallagde cateringbiler sørger for at all mat, enten den er varm eller kald, kommer levert hjem til deg like fersk og velsmakende som da den ble tilberedt.

Riktig og effektiv transport er svært viktig for å sørge for å beholde den gode smaken. All mat leveres i varmekasser som gjør at den kan holdes varm en stund før servering - dersom du ikke vil servere den med det samme.

Vi kjører 7 dager i uken. Ønsket leveringstidspunkt må oppgis ved bestilling sammen med nøyaktig adresse. Vi har et leveringsgebyr på kr. 150,- på hverdager og kr. 20,- lørdag/søndag til Oslo, Nedre Romerike og Bærum. Dersom kokk er innleid er leveringen gratis.

Vår mest verdifulle ressurs

EN EKTE KJÆRLIGHET TIL MAT

MTapas Catering

NOEN KUNDEOMTALER

Perfekt catering

slapp av, vi ordner maten!

klikk her for å bestille